Η Honor μας έχει συνηθίσει σε πολύ αξιόλογες συσκευές τα τελευταία χρόνια, που όμως παραμένουν ιδιαίτερα οικονομικές. Το Honor 9X δεν αποτελεί εξαίρεση, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα €269 για την έκδοση των 128GB.

Το Honor 9X έρχεται με πλαίσιο από αλουμίνιο και γυαλί για την πρόσοψη και το πίσω μέρος. Στην πρόσοψη θα βρούμε την τεράστια οθόνη των 6.59 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD και ανάλυσης 1080×2340. Αυτό σημαίνει πως η πυκνότητα σε εικονοστοιχεία είναι στα 391ppi.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Kirin 710F, μαζί με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. επεκτάσιμος με microSD μέχρι 512GB, αν φυσικά θυσιάσουμε την μία θύρα SIM. Τα γραφικά αναλαμβάνει μία Mali-G51, με 4 πυρήνες.

Φωτογραφικά έχουμε τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, που αποτελείται από την βασική 48MP κάμερα, με ευρυγώνιο φακό διαφράγματος f/1.8. Η δεύτερη κάμερα έρχεται με αισθητήρα 8MP, πίσω από υπερευρυγώνιο φακό 13mm, διαφράγματος f/2.4. Τέλος, η τρίτη κάμερα δεν τραβάει φωτογραφίας, αλλά χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου. Είναι στα 2MP με φακό διαφράγματος f/2.4. Στην πρόσοψη έχουμε popup κάμερα, στα 16MP, με φακό διαφράγματος f/2.2. Οι κάμερες της συσκευής μπορούν να τραβήξουν βίντεο 1080p στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Η συσκευή έρχεται με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της, που είναι ταχύτατος, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια. Η μπαταρία του Honor 9X είναι στις 4000mAh και το λειτουργικό που τρέχει είναι Android 9.1 με το EMUI 9.1 για γραφικό περιβάλλον.

Ας δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Σχεδιασμός

Το Honor 9X είναι μια συσκευή που ευχαριστεί τα μάτια του χρήση, αρχικά με την έλλειψη notch στην πρόσοψη. Σε δεύτερη φάση, γιατί η πρόσοψη καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος της με οθόνη, κάτι που σπάνια βλέπουμε ακόμα και σε ναυαρχίδες.

Η συσκευή έρχεται με κατασκευή από γυαλί στην πρόσοψη και την πλάτη, ενώ ανάμεσά τους θα βρούμε μεταλλικό πλαίσιο. Το γυαλί δεν γνωρίζουμε τι είναι, όμως η Huawei και κατά συνέπεια και η Honor, είναι γνωστό πως χρησιμοποιεί Gorilla Glass, χωρίς να το αναφέρει.

Η πρόσοψη είναι μόνο οθόνη, με το πάνελ να καταλαμβάνει το 84.3% της πρόσοψης. Το μόνο λίγο μεγαλύτερο bezel βρίσκεται στο κάτω μέρος. Οι γωνίες της οθόνης είναι στρογγυλεμένες και στην οθόνη θα βρούμε προστατευτικό φιλμ από το εργοστάσιο.

Ακριβώς πάνω από την οθόνη θα βρούμε το ακουστικό, που όμως δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερη ηχείο. Δίπλα του θα βρούμε το LED για τις ειδοποιήσεις.

Η εμπρόσθια κάμερα ανεβαίνει με μηχανισμό από το πάνω μέρος της συσκευής. Σε περίπτωση πτώσης της συσκευής, η popup κάμερα μαζεύεται στο εσωτερικό της συσκευής, για να αποφευχθούν οι ζημιές.

Το πίσω γυαλί είναι κυρτό στις άκρες, που την κάνει πολύ άνετη στο κράτημα, καθώς την αγκαλιάζει το χέρι.

Κατασκευαστικά η συσκευή είναι πολύ ποιοτική και δίνει την αίσθηση πως κρατάμε μια πολύ ακριβότερη συσκευή.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.