Όπως συμβαίνει και με την μητρική εταιρεία, την Huawei, η Honor προσπαθεί να προσαρμοστεί στην τρέχουσα κατάσταση χωρίς τα Google Mobile Services. Η εταιρεία βάζει ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια στη δημιουργία των εναλλακτικών λύσεων, και σήμερα ανακοινώνει τα Honor 9X Pro και View 30 και View 30 Pro για να δεις αυτήν την πρόοδο.  Global στη συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει ότι τα κινεζικά default apps έχουν αφαιρεθεί και στη θέση τους έχουν μπει τα Huawei Mobile Services. Τόσο τα Honor View 30 Pro όσο και τα Honor 9X Pro είναι παρόμοια με τις κινεζικές εκδόσεις.

Ξεκινώντας με το πιο οικονομικό 9X Pro, αυτό εξοπλίζεται με οθόνη 6.59 ιντσών, FHD+ IPS. Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει ένα Kirin 810 chipset, 8GB RAM και 128GB ή 256GB storage. Η κύρια κάμερα έχει 48MP αισθητήρα, διαθέτει μια των 8MP ultrawide και έναν των 2MP depth sensor. Η μπαταρία είναι των 4.000 mAh, φέρει 3.5mm headphone jack και σαρωτή στο πλάι. Το Honor 9X Pro δυστυχώς δεν θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, η τιμή διαμορφώνεται πάντως στα 249 ευρώ.

Από την μεριά του το Honor V30 Pro αλλάζει ονομασία στην Global αγορά και γίνεται Honor View 30 Pro, αλλά προσφέρει την ίδια 6.57 ιντσών IPS οθόνη με FULL HD+ ανάλυση, μια 32MP selfie με οπή και ένα 8MP ultra wide unit.  Το Honor View 30 Pro διαθέτει τον Kirin 990 5G, ενώ στο πίσω μέρος ο χρήστης θα συναντήσει μια 40MP κύρια κάμερα, μια 8MP telephoto και μια των 12MP ultra wide.  Το Honor View 30  Pro παρέχει μια μπαταρία 4.100 mAh με 40W ενσύρματη γρήγορη φόρτιση και 27W ασύρματη, ενώ δεν απουσιάζει και η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.