Εχθές κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που θεωρητικά παρουσιάζει το Honor 9, όμως η ομοιότητά του με το Honor 8 μας κράτησε πολύ επιφυλακτικούς για να το δούμε σοβαρά. Η κάμερα, τα πλήκτρα και η οθόνη είναι πανομοιότυπα με τον προκάτοχό της. Σήμερα έχουμε άλλη μια φωτογραφία της συσκευής και αρχίζουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για την πραγματική συσκευή.

Σύμφωνα με την νέα διαρροή το Honor 9 θα έχει κυρτότητα στο γυαλί της πλάτης του, ενώ στην πρόσοψη θα υπάρχει μια ελαφριά κυρτότητα δεξιά και αριστερά της οθόνης. Η πρόσοψη είναι λευκή και το πίσω μέρος ανοιχτό μοβ.

Σχεδιαστικά θυμίζει αρκετά το Xiaomi Mi 6 και ευχόμαστε να έιχαμε καλύτερη ανάλυση οι φωτογραφίες ώστε να δούμε τον κωδικό του μοντέλου.

Όπως και να έχει το Honor 8 ανακοινώθηκε τον Αύγουστο, οπότε περιμένουμε το Honor 9 περίπου την ίδια περίοδο του 2017, αν φυσικά η εταιρία μείνει στο ίδιο timeline με πέρσι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα γιατί λέτε και ξαναλέτε ότι μοιάζει με το Mi 6, από τη στιγμή που το Mi 6 είναι ολόιδιο το Honor 8!?!? Το Honor 8 είναι το πρωτότυπο και αυτό αντιγράφει η Xiaomi. Λίγη σοβαρότητα παραπάνω δε βλάπτει…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ