Με λιγότερο από μια εβδομάδα να έχει μείνει μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια της οικογένειας Honor 50, και τα τρία smartphones της σειράς αποκαλύπτονται από τον αξιόπιστο tipster Ishan Agarwal.

honor 50

Το Honor 50 Pro

Η πιο ακριβή συσκευή, το Honor 50 Pro θα εξοπλιστεί με τον Snapdragon 775 5G και θα περιλαμβάνει οθόνη των 6.72 ιντσών. Μια οπή θα βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία της συσκευής και θα στεγάζει μια κάμερα selfie των 32MP, ενώ θα υπάρχει και μια δευτερεύουσα των 12MP, όπως και ένα τετραπλό σύστημα στο πίσω μέρος. Το τελευταίο, το οποίο βρίσκεται εντός ενός αρκετά μεγάλου camera bump, θα αποτελεί τη στέγη μιας 108MP κάμερας, μιας 8MP ultrawide και δυο 2mp αισθητήρων που θα επιτελούν το ρόλο του macro και depth. Η συσκευή θα συνοδεύεται από μια 4.000 mAh μπαταρία με 100W fast charging.

Η Honor προς το παρόν έχει κρατήσει σιγή ιχθύος για την επιστροφή των Google services στις συσκευές της, αν και η Honor Γερμανίας είχε αναφέρει ότι όντως θα έρθουν.

Το Honor 50

Το απλό Honor 50 θα προωθηθεί ως μια φθηνότερη εναλλακτική λύση. Χρησιμοποιεί και αυτή τον Snapdragon 778G αλλά με μικρότερη 6.57 ιντσών OLED οθόνη. Μπροστά θα υπάρχει μια των 32MP selfie camera σαν το Honor 50 Pro, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει το ίδιο τετραπλό σύστημα κάμερας. Η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει δευτερεύουσα selfie κάμερα. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πιο μικρό τηλέφωνο, το Honor 50 θα περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη 4.300 mAh  μπαταρία με 66w fast charging.

Το Honor 50 SE

Το Honor 50 SE αποτελεί την οικονομική πρόταση της εταιρείας, εξοπλίζεται με Mediatek Dimensity 900 5G και περιλαμβάνει 4.000 mah μπαταρία με 66w fast charging και μια 6.78 ιντσών οθόνη. Παράλληλα, υπάρχει μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με μια κύρια των 100MP, μια των 8MP ultrawide και μια των 2MP macro. Η selfie είναι των 16MP.

Αν τιμολογηθεί σωστά και εξοπλιστεί με Google services, το Honor 50 SE 5G θα είναι από τα καλύτερα οικονομικά 5G smartphones του 2021.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το pro δεν αξίζει πάνω από 50-70 ευρώ πάνω από το απλό. Περίμενα περισσότερα στην κάμερα. Ακόμα και το honor 20 pro είχε 3x zoom και το 30 pro είχε 5x zoom και καλύτερες ultra wide. Το honor 50 pro είναι ουσιαστικά ένα honor 30 pro με λίγο καλύτερη βασική κάμερα, καλύτερη οθόνη και παρα πολύ χειρότερο zoom και λίγο χειρότερη ultra wide.
    Απογοήτευση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.