Εχθές η Honor έδειξε τα Honor 200 και 200 Pro σε μερικούς δημοσιογράφους του εξωτερικού και σήμερα, παρά το NDA που υπέγραψαν, έχουμε την πρώτη μεγάλη διαρροή. Η συσκευές θα ανακοινωθούν στις 12 Ιουνίου στο Παρίσι και πλέον έχουμε το spec sheet των συσκευών, που μας αποκαλύπτει τα πάντα. Οι συσκευές θα είναι πιο premium από ποτέ, θα ενσωματώνουν λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης τεσσάρων επιπεδων και πολλά άλλα.

To Honor 200 Pro θα έρθει με τον πολύ δυνατό Snapdragon 8s Gen 3, ενώ το απλό με τον Snapdragon 7 Gen 3. Και τα δύο chipsets είναι πολύ δυνατά για αυτή την κατηγορία.

Το Honor 200 θα έρθει με 6.7 ίντσες οθόνη, τεχνολογίας AMOLED, ενώ η Pro έκδοση της συσκευής θα έρθει με 6.78 ίντσες. Και οι δύο συσκευές θα έχουν ανάλυση 1.5K ή αλλιώς 1220p. Οι δύο οθόνες θα έχουν φωτεινότητα που σε HDR περιεχόμενο θα φτάνουν τα 4.000 nits, ενώ ο ρυθμός ανανέωσής τους είναι στα 120Hz.

Το Honor 200 Pro θα έρθει με βασική κάμερα στα 50MP, με τον OmniVision OV50H, ενώ το απλό 200 θα έχει τον Sony IMX906. Και οι δύο συσκευές θα έχουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Οι δύο νέες συσκευές θα έχουν 50MP κάμερες για πορτρέτα, με 2.5x οπτικό ζουμ και τον Sony IMX856 για αισθητήρα, ενώ και σε αυτές τις κάμερες θα έχουμε OIS.

Honor 200 specs

Oi δύο συσκευές θα έχουν 12MP υπερευρυγώνια κάμερα και 50MP selfie κάμερες. Όμως στα renders του Honor 200 Pro βλέπουμε διπλή selfie κάμερα, που πιθανότατα θα είναι 2MP για να υπολογίζει το βάθος πεδίου, ώστε να έχουμε καλύτερο Bokeh. Άλλες πληροφορίες θέλουν υπερευρυγώνια κάμερα για ομαδικές selfies. Αυτό είναι και το μόνο που δεν έχουμε μάθει για τις συσκευές.

Όλη η σειρά Honor 200 θα έρθει με μπαταρίες 5.200mAh και φόρτιση στα 100W. To Honor 200 Pro όμως υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση στα 66W, ενώ θα διαθέτει και ένα Honor C1+ chip, για βελτιωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα και βελτιωμένο σήμα.

Είναι το Gemini και η τεχνητή νοημοσύνη το νέο Βατερλό της Google;

Το μόνο που δεν μάθαμε είναι το κόστος της συσκευής και για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 12 Ιουνίου για να ανακαλύψουμε. Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, στις 12 Ιουνίου, οι συσκευές θα ανακοινωθούν επίσημα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.