Έχουμε δει έντονο προβληματισμό το τελευταίο διάστημα γύρω από την επικείμενη κυκλοφορία του Honor 20 Pro. Ο κόσμος ρωτά πότε θα κυκλοφορήσει, βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού και δεν έχει υπάρξει ακόμη καμιά ενημέρωση για την κυκλοφορία του στην Ελλάδα.

Το Xda developers σε προωθητικό ποστ (δηλαδή ποστ για το οποίο πληρώθηκε να γράψει) δίνει links για αγορά του από Amazon και άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα ανάλογα την χώρα. Στην Ελλάδα όμως τίποτα ακόμη. Η Honor μας έχει πει ότι περιμένει τις εξελίξεις με το Android. Στην ουσία ούτε και αυτοί ξέρουν. Από την άλλη πλευρά, στο skroutz λέει αναμένεται σύντομα εδώ και κάτι μήνες.

Είχαμε παρευρεθεί στην επίσημη παρουσίαη του Honor 20 Pro εδώ στην Ελλάδα και είχαμε μείνει εντυπωσιασμένοι με τις δυνατότητες που αυτό προσέφερε. Στο εσωτερικό του τοποθετείται ο Kirin 980 μαζί με 8GB RAM, ενώ στο πίσω μέρος περιλαμβάνει τέσσερις κάμερες συνολικά. Μια των 48MP, μια των 8MP telephoto, μια των 16MP ultra wide και μια macro των 2MP ενώ η selfie είναι των 32MP. Μάλιστα, προγραμματίζεται να λάβει και Android Q.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.