Η Huawei φαίνεται πως δουλεύει σε ένα πιο μικρό Honor 10, ώστε να πλουτίσει το portfolio της, συμπληρώνοντας το Honor View 10. Σήμερα βλέπουμε το Honor 10 σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Weibo της Κίνας, που είναι μια πλατφόρμα social media, σαν το Twitter.

Η συσκευή βρίσκεται μέσα σε μια χοντρή θήκη, σαν αυτές που οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν για να κρύβουν τις συσκευές τους από τρίτους, ώστε να μην διαρρέει ο σχεδιασμός τους. Η θήκη σε αυτή την περίπτωση κατάφερε επιτυχώς να κρύψει τον σχεδιασμό, όχι όμως και κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

Έτσι μπορούμε να δούμε πως η πίσω κάμερα θα είναι διπλή, με οριζόντια διάταξη. Ξεχωρίζουμε επίσης και το notch στην οθόνη, ενώ φαίνεται και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, που πιθανότατα θα δουλεύει και σαν home button. Δεξιά και αριστερά του θα βρούμε τα capacitive πλήκτρα πλοήγησης.

Η συσκευή της φωτογραφίας έρχεται σε μπλε χρώμα και το notch είναι αρκετά μικρό, αντίστοιχο με αυτό των Huawei P20 και P20 Pro. Πέρσι το Honor 9 ανακοινώθηκε τον Ιούνιο, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως θα δούμε το Honor 10 να ανακοινώνεται σε παρόμοια ημερομηνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.