Οι συσκευές με Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, όμως δεν μπορούν να κάνουν ακόμα όσα θα βρούμε σε μια action camera. Αν θέλουμε πιο όμορφες και σταθερές λήψεις με την action camera μας, θα πρέπει να κινηθούμε προς κάποιο gimbal, που φροντίζει η κάμερα μας να παραμένει απόλυτα σταθερή. Έτσι λοιπόν σας έχουμε μια πολύ δυνατή πρόταση, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε τιμή. Ο λόγος για το Hohem iSteady Pro, που έρχεται από το TomTop στα €60, για λίγες μέρες μόνο. Στον τρόπο αποστολής πρέπει να διαλέξετε Duty Free Shipping, για να μην έχετε προβλήματα με το τελωνείο.

Το Hohem iSteady Pro κρατάει την action cameraμας απόλυτα σταθερή, εξαφανίζοντας τα τραντάγματα και τα κουνήματα. Έτσι οι φωτογραφίες και κυρίως τα βίντεό μας είναι απόλυτα σταθερά και έχουμε κινηματογραφική απόδοση.

Πάνω στο gimbal θα βρούμε χειριστήρια για να κάνουμε διάφορες λειτουργίες, ενώ η σύνδεση με το κινητό, γίνεται με Bluetooth. Μέσα στις λειτουργίες θα βρούμε object tracking, πανοραμική λήψη, Pan&Tilt. Φυσικά για καλύτερες λήψεις, έχουμε πλήκτρα βίντεο και φωτογραφίας πάνω στην λαβή, ώστε να παραμένει ακόμα πιο σταθερή η κάμερα.

Το Hohem iSteady Pro έρχεται με μπαταρία 4.000mAh, ώστε να βγάλει μέχρι και 12 ώρες βίντεο, με μία μόνο φόρτιση.

Γενικότερα είναι μια πολύ ποιοτική και οικονομική λύση, για όσους θέλουν να τραβάνε σταθερό βίντεο, ακόμα και σε στιγμές που και οι ίδιοι δεν είναι τόσο σταθεροί.

Βρείτε εδώ το Hohem iSteady Pro

Βρείτε εδώ περισσότερες προσφορές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.