Μπορεί τα βλέμματα του κόσμου να είναι στραμμένα στην MWC 2017, με δεκάδες συσκευές να ανακοινώνονται, όμως η Samsung δεν θα το άφηνε αν περάσει έτσι χωρίς κάποια διαρροή. Έτσι έχουμε το πρώτο βίντεο από το Galaxy S8 και το Galaxy S8+ σε χρήση.

Το βίντεο είναι πολύ μικρό, μόλις 34 δευτερόλεπτα, όμως μας δίνει μια γερή γεύση από τις συσκευές. Τα πλήκτρα πλοήγησης του Android φαίνονται πάνω στην οθόνη, επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες φήμες. Το γραφικό περιβάλλον της συσκευής θυμίζει πολύ αυτό του Galaxy S7, όμως στην τελική συσκευή πιθανότατα θα δούμε αρκετές προσθήκες.

Σχεδιαστικά το βίντεο έρχεται σε αρμονία με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από διαρροές. Αν και οι συσκευές βρίσκονται σε θήκες, μπορούμε να δούμε τον συνολικό σχεδιασμό τους, τα σημεία που έχουν τα πλήκτρα, την κάμερα και τους αισθητήρες. Επίσης βλέπουμε και τις συσκευές μαζί για να συγκρίνουμε το μέγεθός τους.

Τα Galaxy S8 και S8+ θα ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου, αφού η Samsung επιβεβαίωσε τις αποκλειστικές πληροφορίες του Techmaniacs για την ημερομηνία ανακοίνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.