Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, είμαστε σε αναζήτηση Action κάμερας, για να παίζουμε στην θάλασσα και στις εξορμήσεις μας. Φυσικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, για πολλούς οι υλοποιήσεις της GoPro δεν αποτελούν επιλογή. Έτσι πέσαμε πάνω στην Hawkeye Firefly 7S κάμερα, που βρήκαμε στο TomTop στην τιμή των €65.

H Hawkeye Firefly 7S έρχεται με αισθητήρα 12MP, μεγέθους 1/2.3 ιντσές. Έχει δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ στα 24fps ή 2.5Κ στα 30fps ή 1080p στα 60fps. Αν θέλουμε slowmotion μπορούμε να τραβήξουμε και 720p βίντεο στα 120fps.

Η κάμερα έχει το στήσιμο μιας GoPro, χωρίς οθόνη στο πίσω μέρος. Στην πρόσοψη έχουμε LED οθόνη για τις ρυθμίσεις της συσκευής. Αν θέλουμε να δούμε τις λήψεις μας όμως, υπάρχει επιλογή για σύνδεση με Wi-Fi στο κινητό μας, ώστε να ρυθμίσουμε τις λήψεις μας και να δούμε τι βλέπει η κάμερα ή τι έχουμε τραβήξει μέχρι τώρα.

Η συσκευή έχει μπαταρία 1050mAh και μπορεί να αντέξει μέχρι και μία ώρα χρήσης που είναι πολύ καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η φόρτιση της χρειάζεται περίπου 2 ώρες. Το βάρος της κάμερας μαζί με την μπαταρία είναι στα 65γρ.

Φυσικά έρχεται με θήκη για υποβρύχιες λήψεις μέχρι και 20 μέτρα βάθους. Επίσης έχει όλα τα γνωστά αξεσουάρ για να τοποθετηθεί σε ποδήλατα, κράνη και γενικότερα όπου επιθυμούμε.

Βρείτε εδώ την Hawkeye Firefly 7S

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ