Όταν διαβάσαμε τη πρώτη φορά για το Samsung Nexus 10, διαπιστώσαμε ότι, παρά τις πραγματικές επιδόσεις του tablet, τα αποτελέσματα στα benchmark δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακά.

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο αριθμό των pixels που το hardware πρέπει να διαχειριστεί στην τεράστια ανάλυση 2560×1600. Σκέφτεται η Google ήδη να κάνει μια αναβάθμιση για να βοηθήσει το tablet να πάρει λίγο τα ‘πάνω’ του στην απόδοση; Αυτή είναι η φήμη που ακούσαμε σήμερα, σχετικά με ένα νέο chipset που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Nexus 10 στη διάρκεια της MWC.

Το Bright Side Of News ισχυρίζεται ότι είχε την ευκαιρία να δει ένα πρωτότυπο αυτού του νέου Nexus 10 και ότι η διαφορά απόδοσης στα benchmark ήταν ‘μέρα με τη νύχτα’ σε σχέση με την αρχικά αποτελέσματα. Η βελτίωση αυτή οφείλεται στη μετάβαση από τη T604 GPU στην τρέχουσα Mali-T678, η οποία τρέχει σε μεγαλύτερη ταχύτητα clock και υποστηρίζει μέχρι και οκτώ πυρήνες GPU.

Όσον αφορά άλλες αλλαγές, έχει υπάρξει κάποια ένδειξη ότι το ανανεωμένο Nexus 10 μπορεί να περάσει από το dual-core επεξεργαστή σε έναν αντίστοιχο quad-core A15 αλλά εδώ τα πράγματα δεν είναι και τόσο σαφή, όποτε δε θέλουμε να προτρέχουμε.

Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι το «πρώτο Google Nexus 10 αναμένεται να εμφανιστεί στο Mobile World Congress 2013 στην Βαρκελώνη.”

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.