Άλλη μια χρονιά πέρασε και ήταν αναμφίβολα πλούσια από γεγονότα, και καλά και άσχημα. Ο χρόνος κυλά πραγματικά γρήγορα και δεν σταματά όταν κάνουμε πράγματα που αγαπάμε. Το σίγουρο είναι πως με μια ακόμη χρονιά πίσω μας, δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε χαρούμενοι για ό,τι πετύχαμε.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε και το 2016 και ελπίζουμε να παραμείνουμε και φέτος μια από τις πρώτες σας επιλογές για την καθημερινή σας τεχνολογική ενημέρωση. Το κανάλι μας στο YouTube έχει τώρα πάνω από 12.970 συνδρομητές και εμείς το λιγότερο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία μας μέσα στο 2017, μέσα από περισσότερα βίντεο, reviews και events.

Θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, με κύριο στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ακόμα και μέσα από τις διάφορες δυσκολίες της απαιτητικής καθημερινότητας.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να μάθουμε όλα όσα έχει να μας μάθει το 2017 και φυσικά ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει το νέο έτος στο κόσμο της τεχνολογίας.

Καλή χρονιά σε όλους εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας, με χαρά, επιτυχία και πολύ τεχνολογία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.