Στις 5 Νοεμβρίου 2007, το Open Handset Alliance, το οποίο περιλαμβάνει την Google, την Sony, την HTC, την Samsung, την Sprint, την T-Mobile, την Qualcomm και την Texas Instruments, έγραψε ιστορία ανακοινώνοντας επίσημα το λειτουργικό σύστημα Android. Αν και χρειάστηκε να περάσει περίπου ένας χρόνο για να κυκλοφορήσει η πρώτη Android συσκευή, το T-Mobile G1, γνωστό και ως HTC Dream, την 5η Νοεμβρίου γιορτάζουμε την γέννηση του πιο δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος στον κόσμο.

android-birthday

Σήμερα λοιπόν, το Android κλείνει τα 8α του γενέθλια και από τότε έχουν άλλαξει προφανώς ριζικά πολλά πράγματα για να φτάσουμε στη σημερινή έκδοση, το Android 6.0 Marshmallow. Το Android είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο λειτουργικό σύστημα που υπήρξε ποτέ και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο προηγμένα λειτουργικά.

Ελπίζουμε το 2016 να είναι ακόμη πιο καρποφόρο για την Google και την ομάδα του Android με τον επικεφαλή Hiroshi Lockheimer. Ως συνήθως, είμαστε αρκετά ανυπόμονοι να δούμε πώς θα βελτιωθεί με το Android N και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο ανυπόμονοι είστε και εσείς.

Χρόνια πολλά Android!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χρονιά πολλά στο αγαπημένο μας android. Το καλύτερο mobile λειτουργικό αυτή την στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.