Φαίνεται ότι η Samsung δεν μπορεί να σταματήσει τα leaks για τα τηλέφωνα της, που τον τελευταίο καιρό αφορούν τα Galaxy S22 και το Galaxy S21 FE. Πριν το S21 FE κυκλοφορήσει επίσημα, ένας χρήστης του Reddit αποκάλυψε ότι κατάφερε να πάρει στα χέρια του μια συσκευή «μέσω ενός καναλιού κυρίως λιανικής πώλησης» και είναι πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις όλων σχετικά με το τηλέφωνο.

Μία εικόνα επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα όσων λέει γιατί δείχνει το κουτί του Galaxy S21 FE μαζί με το τηλέφωνο που τρέχει το CPU-Z, το οποίο επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Snapdragon 888. Αργότερα κυκλοφόρησαν και βίντεο που δείχνουν το τηλέφωνο.

Επιπλέον, ο Redditor επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy S21 FE – παρόλο που υποστηρίζει 120Hz ρυθμό ανανέωσης – δεν διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής του ρυθμού ανανέωσης. Ίσως η Samsung παρέλειψε αυτό το χαρακτηριστικό για να μπορέσει να μειώσει την τελική τιμή του τηλεφώνου – έστω και λίγο.

Η συσκευή που έχει ο εν λόγω Redditor φαίνεται να είναι ένα πρώιμο μοντέλο παραγωγής, καθώς τρέχει υλικολογισμικό του Αυγούστου με Android 11, ενώ έχουν κυκλοφορήσει αναφορές που λένε ότι το Galaxy S21 FE θα τρέχει Android 12 out of the box.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.