Ελάχιστες ημέρες μένουν μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της σειράς Galaxy S23 ωστόσο αυτή τη φορά έχουμε στη διάθεσή μας ένα hands on video της εν λόγω συσκευής. Για αρχή, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Evan Blass μπόρεσε και ανακάλυψε φωτογραφίες οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για να κατευθύνουν το κοινό στις σελίδες προ παραγγελίας.

Όπως σχολιάζει το gsmarena.com, το Botanic Green φαίνεται να είναι το αγαπημένο χρώμα του Samsung Galaxy S23 Ultra, με το Galaxy S23 να προτιμά το Cotton Flower, ενώ το Galaxy S23+ το Misty Lilac. Από όσες πληροφορίες έχουμε δει μέχρι σήμερα, και τα τρία μοντέλα θα έρθουν στις ίδιες τέσσερις χρωματικές εκδόσεις, με την τέταρτη να είναι το Phantom Black.

Όσον αφορά το hardware τώρα, οι οθόνες και στα τρία Galaxy S23 μοντέλα θα προσφέρουν peak brightness των 1.750 nits. Το Galaxy S22 Ultra και το S22+ ήδη φθάνουν την εν λόγω φωτεινότητα, αν και το μικρό S22 περιορίζεται στα 1.300 nits.

Παράλληλα, έχουμε και τη λίστα όλων των αισθητήρων που θα χρησιμοποιηθούν στο Galaxy S23 Ultra. Είναι ήδη γνωστό ότι ο 200MP ISOCELL HP2 θα αντικαταστήσει τον 108MP HM3. Η ultrawide μεταβαίνει σε IMX564, ενώ τα 3x και 10x telephoto modules θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον ίδιο αισθητήρα όπως και πριν (τον IMX754).

Παράλληλα κυκλοφόρησαν και μερικά δείγματα zoom, με τον Ice Universe να σημειώνει ότι το 30x του S23 Ultra είναι καλύτερο από του S22 Ultra.

Ακολουθεί hands on video της συσκευής και μια σύντομη ματιά στο camera app.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.