Στην έκθεση MWC 2020 στην οποία βρισκόμαστε αυτές τις ημέρες, η Huawei προέβη στην επίσημη ανακοίνωση του αναδιπλούμενου Huawei Mate XS smartphone της, το οποίο μας εντυπωσίασε από κάθε άποψη. Στα πλαίσια μιας πολύ γρήγορης υπενθύμισης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η τεχνολογία της οθόνης είναι foldable OLED και η ανάλυση της όταν είναι ξεδιπλωμένη είναι 2200×2480, κάτι που παράγει 414 ppi πυκνότητα σε pixels. Η οθόνη έχει εκπληκτικά χρώματα, πολύ ρεαλιστικά και οι γωνίες θέασης είναι άριστες.

Στο κομμάτι της φωτογραφίας έχουμε 4 κάμερες συνολικά, με την βασική να είναι στα 40MP, πίσω από φακό διαφράγματος f/1.8. Δίπλα του θα βρούμε αισθητήρα 16MP, πίσω από υπερευρυγώνιο φακό διαφράγματος f/2.2, ενώ έχουμε και έναν τηλεφακό διαφράγματος f/2.4 μπροστά από αισθητήρα 8MP. Ο τελευταίος προσφέρει 3Χ οπτικό ζουμ και 30Χ hybrid zoom. Φυσικά ο τελευταίος έρχεται με OIS και AIS για σταθεροποίηση, ενώ το μέγιστο ISO φτάνει τα 204.800! Η τελευταία κάμερα είναι μια 3D Sensing Camera, ώστε να χαρτογραφεί το πλάνο μας και να υπολογίζει άριστα το βάθος πεδίου. Εμπρόσθια κάμερα δεν θα χρειαστείτε, αφού η συσκευή με τον τρόπο που διπλώνει, μας δίνει την δυνατότητα να τραβήξουμε selfies από τις βασικές κάμερες, που είναι σαφώς ανώτερες.

Η συσκευή έρχεται με μπαταρία 4500mAh, μέσα από δύο μπαταρία που φορτίζουν ταχύτατα στα 55W. Έρχεται με το Android 10 για λειτουργικό, με το EMUI 10 για γραφικό περιβάλλον, χωρίς Google Services, αλλά με τα ολοκαίνουρια Huawei Mobile Services.

Δείτε το hands on video που ετοιμάσαμε για εσάς

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.