Μπορεί να μην έχει πρόσβαση Google apps αλλά ήδη η Huawei επενδύει στο δικό της οικοσύστημα των Huawei Mobile Services που θα αντικαταστήσουν τις υλοποιήσεις της Google. Και είναι ασφαλές να υποθέσουμε από τώρα, ότι γρήγορα θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια εταιρεία με τόσους πόρους, δημιουργώντας ένα οικοσύστημα στο οποίο δεν θα εξαρτάται από κανέναν.

Οι συσκευές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, κάτι που σε κάνει να ξεχνάς αμέσως την απουσία των Google apps, με το Huawei Mate 30 Pro να έχει κάμερα που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής σε smartphone άλλο. Κορυφαίες επιδόσεις, κορυφαία κάμερα και όμορφο design συνθέτουν αυτό που ονομάζεται Huawei Mate 30 Series. Δεν γνωρίζουμε για εσάς, εμείς όμως μείναμε εντυπωσιασμένοι. Δεν θα αναφέρουμε πάλι τα χαρακτηριστικά των συσκευών τα έχουμε ήδη κάνει σε προηγούμενα άρθρα.

 

Η Huawei όμως έδειξε και ένα feature που μας άρεσε ιδιαίτερα και το κρίνουμε ως πολύ βολικό και το οποίος δεν σας το είχαμε αναφέρει μέχρι. Το AI Auto rotate όπου η οθόνη θα περιστρέφεται ανάλογα από που την κοιτάτε. Δείτε το σποτάκι και θα καταλάβετε ακριβώς πως λειτουργεί. Hands on videos λίγο παρακάτω.

AI Auto-Rotate allows you to move freely while your #HuaweiMate30 Series phone follows your eyesight so you can view from any angle.#RethinkPossibilities #EMUI10

Publiée par EMUI sur Jeudi 19 septembre 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.