Είναι γνωστό ότι το iOS και το back button είναι ασυμβίβαστο σαν ιδέα και αποτελεί πλεονέκτημα των Android συσκευών, καθώς κάνουν την χρήση στις μεγαλύτερες οθόνες πιο εύκολη. Ας μη λέμε μεγάλα λόγια όμως.

halo-back-01-570

Ένα νέο project με όνομα Halo Back διεκδικεί την υλοποίησή του στο Kickstarter, το οποίο δεν είναι άλλο από την παροχή της δυνατότητας back button σε iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Πώς; Μέσω της χρήσης ενός smart screen protector . Ναι καλά διαβάσατε! Με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο, έχει τοποθετηθεί μια διεπαφή στα κατώτατα layers του tempered glass, η οποία στην ουσία δημιουργεί ένα εικονικό κουμπί αριστερά από το home button. Έξυπνο!

halo-back-02-570

Το Halo Back αναμένεται να φτάσει την αγορά στα 49 δολάρια και η καμπάνια ζητάει $20,000 χρηματοδότηση για να ολοκληρωθεί (έχει ήδη φτάσει τα $87,930), ενώ μένουν άλλες 17 μέρες για να ολοκληρωθεί.

Δείτε το Halo Back project στο Kickstarter από ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.