Η υπο-μάρκα της ZTE, η nubia, μας έδειξε σήμερα ένα βραχιόλι με κυρτή οθόνη πάνω του. Η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη για να χρησιμοποιηθεί σαν smartphone στον καρπό μας. Το όνομα αυτής nubia-α και σήμφωνα με το teaser video, μπορεί να κάνει οτιδήποτε κάνει και ένα smartphone.

H Lenovo είχε προσπαθήσει πριν αρκετό καιρό να φέρει μια εύκαμπτη συσκευή για τον καρπό μας, όμως η ZTE φαίνεται πως την κέρδισε. Δεν μιλάμε απλά για ένα concept, αφού η ZTE σκοπεύει να κυκλοφορήσει την συσκευή στις αρχές του επόμενου τριμήνου.

Στο βίντεο βλέπουμε την εύκαμπτη OLED οθόνη, συνδεσιμότητα σε δίκτυα κινητής, εφαρμογές που είναι μάλλον για Android και έναν αισθητήρα κάμερας.

Η εταιρία υπόσχεται πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και ελπίζουμε να μάθουμε πληροφορίες για χαρακτηριστικά και τιμή, τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.