Η Xiaomi έχει προγραμματίσει εκδήλωση για τις 11 Σεπτεμβρίου, στην οποία θα ανακοινώσει το Mi Mix 2. Η συσκευή ίσως δεν είναι μόνη της στην σκηνή, αφού ήρθαν νέες πληροφορίες για μια δεύτερη συσκευή που θα ανακοινωθεί.

Ο πρόεδρος της κινέζικης εταιρίας Lin Bin άφησε στοιχεία για την ανακοίνωση της δεύτερης συσκευής, σε ένα του post στο Weibo.

Μαζί με το πρώτο Mi Mix, πέρσι τον Οκτώβριο, ανακοινώθηκε και το Mi Note 2. Είναι λογικό να υποθέσουμε πως η συσκευή που θα ανακοινωθεί μαζί με το Mi Mix 2, θα είναι το Xiaomi Mi Note 3. Μάλιστα έχουμε ακούσει στο παρελθόν πως το Mi Note 3 θα έρθει λίγο νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Όπως και να έχει η στιγμή της ανακοίνωσης είναι πολύ κοντά και τότε όλα θα αποκαλυφθούν.

Συνεχίζοντας το post επιβεβαιώνει πως θα έχουμε αναγνώριση προσώπου στην συσκευή, όπως ακούγαμε στις φήμες.

Ο Lin Bin μοιράστηκε επίσης και ένα teaser για το Mi Mix 2. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τον ακριβή σχεδιασμό, όχι επειδή έτσι τραβήχτηκε το βίντεο, αλλά επειδή είναι αρκετά θολό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.