Όπως ενημερώνει η Vodafone στους όρους χρήσης που ποτέ δεν διαβάζουμε όταν υπογράφουμε ένα συμβόλαιο, με την υπηρεσία Vodafone Secure Net εκχωρείς το δικαίωμα στην εταιρεία να ελέγχει την κίνηση που γίνεται από το internet της σταθερής γραμμής προκειμένου να μπορεί να σου παρέχει την υπηρεσία και διατηρεί αυτά τα δεδομένα για 6 μήνες. Ως εκ τούτου καλό είναι να μην την ενεργοποιήσεις και κάλεσε τη Vodafone για να διαπιστώσεις αν είναι ενεργοποιημένη σε εσένα και ζήτα την απενεργοποίησή της.

Παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από τους όρους χρήσης όπως είναι αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

11.6 Προσωπικά Δεδομένα

Προκειμένου να παρασχεθεί η υπηρεσία Secure Net, η Εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνολογία κατάλληλη να ελέγχει την κίνησή στο διαδίκτυο, ώστε να παρέχεται: 1) προστασία από αρχεία που μπορεί να κλέψουν προσωπικά δεδομένα, να στείλουν SMS αυξημένης χρέωσης ή να προβούν σε άλλες κακόβουλες ενέργειες και 2) προειδοποίηση ή/και αποτροπή πρόσβασης σε ιστoτόπους, που θεωρούνται επιβλαβείς και ενδεχομένως υφαρπάζουν προσωπικά δεδομένα ή προωθούν την λήψη κακόβουλων αρχείων. Στην περίπτωση που ο Συνδρομητής διαφωνεί με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της υπηρεσίας Secure Net, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον βαθμό προστασίας που επιθυμεί και τις ιστοσελίδες που θεωρεί κακόβουλες.

Η Εταιρεία συλλέγει και χρησιμοποιεί τα δεδομένα του Συνδρομητή προκειμένου: α) να βελτιώνει την υπηρεσία Secure Net , β) να βελτιώνει την ασφάλεια του δικτύου της και γ) να παρέχει υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και προστασίας στους συνδρομητές της. Ενδεικτικά, παρακάτω θα αναφέρονται ορισμένα παραδείγματα των δεδομένων που συλλέγονται και του χρόνου διατήρησής τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.