Η Sony σχεδιάζει την επιστροφή της, με το πρώτο βήμα να είναι στην MWC 2019, όπου θα ανακοινώσει τα νέα της smartphones. Η Ιαπωνική εταιρία φαίνεται να αλλάζει πολιτική στα smartphones της, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, από το το Xperia XZ4.

Η Sony παραδοσιακά έχει παρουσία στην MWC 2019 και φέτος περιμένουμε πληθώρα συσκευών να ανακοινώνεται. Μέσα σε αυτές θα είναι τα Xperia XZ4, Xperia XA3, Xperia XA3 Ultra και το L3. Οι συσκευές είναι πάρα πολλές και για αυτό τον λόγω, ίσως να μην δούμε το Xperia XZ4 Compact να ανακοινώνεται.

Οι φήμες για μη ανακοίνωσης του XZ4 Compact φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τον Don Mesa, που είναι ο Vice President of Marketing της Βόρειας Αμερικής. Από ότι φαίνεται η Sony έχασε την πίστη της στις compact εκδόσεις των ναυαρχίδων της.

Σύμφωνα με τον Mesa ” Υπάρχει πάντα χώρος για διαφορετικά μεγέθη”,  κάτι που μας αφήνει λίγο αβέβαιους για το μέλλον της σειράς Compact.

Εν το μεταξύ η Sony ελπίζει στο να προσφέρει μια πολύ καλύτερη εμπειρία στην κάμερα με τα επόμενα τηλέφωνά της, κάτι που έχουμε ακουσει και εμείς από την εταιρία για την επόμενη ναυαρχίδα της. Επίσης περιμένουμε και το πρώτο 5G τηλέφωνο της Sony, όμως δεν ξέρουμε αν θα το ανακοινώσει στην MWC 2019.

Το Techmaniacs.gr θα είναι στην MWC 2019 για να σας μεταφέρουμε τα πάντα από την έκθεση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.