Η Samsung φημολογούνταν ότι θα φέρει το One UΙ 6.1 σε παλαιότερες Samsung Galaxy συσκευές κάποια στιγμή μέσα στο Μάιο. Αν και η πληροφορία προερχόταν από moderator της επίσημης κοινότητας υποστήριξης της Samsung, πλέον έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία με σημερινή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η δωρεάν ιστοσελίδα για να υπολογίσεις το Δώρο Πάσχα 2024 online γρήγορα και εύκολα

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα φέρει το One Ui 6.1 update σε περισσότερα Galaxy smartphones και tablets. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι η Galaxy AI που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία με τη βοήθεια της AI στα πρόσφατα Galaxy S24 series smartphones θα επεκταθεί στη σειρά Galaxy S22 series, στο Galaxy Z Fold 4, στα Galaxy Z Flip 4 αναδιπλούμενα smartphones όπως και στην οικογένεια συσκευών Galaxy Tab S8 series.

Η απόλυτη αναβάθμιση στο Google Maps με 3D κτίρια σε πραγματικό χρόνο

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Samsung One UΙ 6.1 περιλαμβάνει πλήθος AI χαρακτηριστικών, όπως Circle to Search με τη Google, Chat Assist, Live Translate, Note Assist, Browsing Assist, generative Edit, Edit Suggestion και AI-Generative Wallpapers. Όλα αυτά τα Galaxy AI features θα είναι διαθέσιμα στις συσκευές που προαναφέρθηκαν μαζί με άλλα νέα χαρακτηριστικά του One Ui 6.1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.