Η Samsung προετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη ανακοίνωσή της όπου θα μας δείξει τα Galaxy Z Fold 4, αλλά και τα Z Flip 4. Η ανακοίνωση φημολογείται πως θα γίνει στα τέλη Ιουλίου και όχι τον Αύγουστο όπως μας συνήθιζε. Οι τελευταίες προβλέψεις έρχονται από τον Ross Young και μοιράζεται μαζί μας τις τελευταίες εκτιμήσεις για την παραγωγή των Z Flip 5, ισχυριζόμενος πως θα διπλασιαστεί σε σχέση με την παραγωγή του Z Flip 4 που είδαμε πέρσι.

Πέρσι το Galaxy Z Flip 4 τα είχε πάει περίφημα, με σημαντική πτώση στην τιμή του, καθώς η διαδικασία παραγωγής έγινε πιο φθηνή. Φέτος όμως θα πρέπει να δούμε αν το hype θα συνεχιστεί και στο Galaxy Z Flip 5. Το επερχόμενο clamshell αναδιπλούμενο της Samsung, αναμένεται να έρθει με πολύ μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, που θα το κάνει πιο βολικό στην χρήση. Θα έχει βελτιωμένο μηχανισμό στον μεντεσέ, που θα μειώνει την τσάκιση.

Πληροφορίες θέλουν και νέες κάμερες στην συσκευή, που πιθανότατα θα πλησιάζουν πολύ σε αυτές που έχουμε στην σειρά Galaxy S23, ενώ στο εσωτερικό θα χτυπάει ο Snapdragon 8 Gen 2, που εκτός από δυνατές επιδόσεις, θα φέρει και πολύ καλύτερη αυτονομία, σε μια συσκευή που το είχε ανάγκη. Την ίδια στιγμή θα μειώσει και τις θερμοκρασίες της συσκευής δραματικά.

Το Samsung Galaxy Z Flip 5 αναμένεται να είναι αρκετά βελτιωμένο σε όλους σχεδόν τους τομείς, οπότε ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε από κοντά! Ο καιρός πλησιάζει και μόλις ανακοινωθεί θα έχουμε ήδη αρκετό υλικό για να σας δείξουμε!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.