Επιστήμονας της NASA επισημαίνει ότι είναι απολύτως βέβαια ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στο ηλιακό μας σύστημα και συγκεκριμένα τις περισσότερες πιθανότητες έχει η Αφροδίτη. Η Dr Michelle Thaller ερευνήτρια στη γνωστή διαστημική υπηρεσία, σε συνέντευξή της στη Sun ότι η ζωή υπάρχει στην Αφροδίτη σε συνθήκες που δεν μπορεί να επιβιώσει άνθρωπος.

nasa

Δεν περίμενα ποτέ την Αφροδίτη αναφέρει η ίδια. Βλέπουμε κάτι στην ατμόσφαιρά της που παραπέμπει σε βακτήρια. Είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να έχουμε πειστικές αποδείξεις ότι βρίσκεται στο ηλιακό μας σύστημα. Ωστόσο η NASA δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι να είναι σίγουρη για αυτό.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής την Jane Greaves του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ στην Ουαλία ανέφερε την ανίχνευση φωσφίνης στην Αφροδίτη, η οποία παράγεται μόνο από μικροοργανισμούς που ζουν σε περιβάλλον με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Έχουμε πέντε ανιχνεύσεις από τρία διαφορετικά όργανα μεταξύ των οποίων και  το τηλεσκόπιο James Clerk Maxwell Telescope (JCMT).

Η Space Force των ΗΠΑ θα παίξει διαστημικό πόλεμο στην τροχιά της Γης

Κάτι βλέπουμε αλλά δεν μπορούμε να πούμε ακόμη με σιγουριά καταλήγει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.