Η αλήθεια είναι ότι το MIUI φέρει πλήθος εξατομικεύσεων στις Xiaomi συσκευές μας, εξατομικεύσεις που δεν είναι διαθέσιμες στο stock Android. Και όπως ήδη γνωρίζεις, τα νέα χαρακτηριστικά των Global Stable εκδόσεων περνάνε πρώτα από την Global Beta. Η τελευταία και πιο πρόσφατη MIUI 10 Global Beta 9.3.21, φέρνει πλήθος επιδιορθώσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και το πρόβλημα των εικονιδίων των ειδοποιήσεων σε πρόσφατες Xiaomi συσκευές, όπως τα Xiaomi Mi 9 και Redmi Note 7.

Όπως σημειώνει το XDA Developers, όπως παρατήρησαν στο Redmi Note 7 Pro, όταν μια ειδοποίηση καταφθάνει, το εικονίδιο της ειδοποίησης εμφανίζεται στην status bar για σύντομο διάστημα. Αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα, εξαφανίζεται, παρόλο που η ειδοποίηση συνεχίζει να υπάρχει στο notification shade. Αυτό καθιστά δύσκολο να κρίνεις αν έχεις νέες ειδοποιήσεις που θέλουν την προσοχή σου.

Προς το παρόν τα links για κατέβασμα σε Mi 9, Mi 8 Pro, Redmi note 7  δεν έχουν γίνει διαθέσιμα. Στον σύνδεσμο της πηγής βέβαια, μπορείτε να βρείτε τα links για τις υπόλοιπες συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.