Πριν από περίπου έξι χρόνια, ο Jerry Nixon της Microsoft, είχε δηλώσει ότι τα Windows 10 είναι η τελευταία έκδοση των Windows. H Microsoft εγκατέλειψε την ονομασία των Windows 9 για να πάει σε έναν πιο στρογγυλό αριθμό, με το στόχο να είναι οι συνεχείς ενημερώσεις του εν λόγω λειτουργικού τα επόμενα χρόνια. Αλλά καθώς πλησιάζουμε στις 24 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία η Microsoft θα αποκαλύψει την επόμενη έκδοση των Windows, γίνεται εξαιρετικά δύσκολο να αγνοήσεις όλα τα σημάδια ότι τα Windows 11 έρχονται.

Ένα από τα πιο προφανή σημάδια, είναι η πρόσκληση για το event του Ιουνίου, η οποία διαθέτει την ίδια εικόνα που βλέπεις στην κορυφή του άρθρου. Το παράθυρο σε αυτή την εικόνα, έχει οριζόντιες και κάθετες μπάρες ξεκάθαρα, αλλά το φως που προσπίπτει στο έδαφος, αγνοεί την οριζόντια μπάρα και αφήνει ένα σχέδιο που μοιάζει με το 11.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς η εταιρεία στη συνέχεια ανέβασε ένα video από ήχους εκκίνησης στο επίσημο κανάλι της στο Youtube διάρκειας 11 λεπτών ακριβώς. Με άλλα λόγια, είτε επιβεβαιώνει ότι τα Windows 11 έρχονται, είτε απλά αγαπά να μας τρολάρει.

Πάντως, πριν από μερικές ημέρες υπήρξε ένα ενδιαφέρον leak που ίσως δείχνει την πραγματική ονομασία του λειτουργικού και δεν είναι Windows 11. Όπως αναφέρει το Windows Latest, η Microsoft δημοσίευσε ένα έγγραφο υποστήριξης που είχε αναφορές των Windows 10 και σε κάτι που αποκαλούνται Windows Sun Valley. Τα δυο προϊόντα αναφέρονταν ξεχωριστά. Από τότε, το έγγραφο έχει γίνει edited για να αφαιρεθούν οποιεσδήποτε αναφορές στη Windows Sun Valley.  Μπορεί το Sun Valley να αποτελεί η εσωτερική κωδική ονομασία για τα Windows 11, αλλά μπορεί να είναι και η ονομασία της επόμενης ενημέρωσης των Windows. Μένει να φανεί.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμα βγούν τα κατεβάζουμε. Αν θελουν λεφτα, δεν τα κατεβαζουμε. Ετσι κι αλλοιως πειραματοζωα ειμαστε.

  2. και θα πρέπει να αλλάξουμε λαπτοπ; που είναι 5ετιας; δεν πάνε να πνίγουν υπάρχουν και τα linux ευτυχώς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.