Skip to content

H Google θα διαγράψει σε όλους αυτές τις φωτογραφίες του Google Photos

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
google logo photos

H Google ενημερώνει ότι μαζί με την πολιτική διαγραφής των λογαριασμών Gmail, αυτή εφαρμόζεται και στο Google Photos όπως είναι φυσικό με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες σας να διαγραφούν και σε εκείνη την υπηρεσία.  Σε επίσημο έγγραφο υποστήριξης που έχει ανεβάσει αναφέρει συγκεκριμένα τι θα συμβεί:

Δωρεάν το skroutz plus – Πως να το πάρεις

Διατηρήστε τη δραστηριότητά σας στις Φωτογραφίες Google
Σημαντικό: Η δραστηριότητα λαμβάνεται υπόψη ανά λογαριασμό και όχι ανά συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις Φωτογραφίες Google σε όλους τους λογαριασμούς στους οποίους θέλετε να παραμείνετε ενεργοί.

Ο πιο απλός τρόπος για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ενεργό είναι να επισκέπτεστε τις Φωτογραφίες Google στον ιστό ή μέσω της εφαρμογής. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στις Φωτογραφίες Google και ότι έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.  

Η Samsung στο κόκκινο και σε πανικό!

Αν ο λογαριασμός σας είναι ανενεργός στις Φωτογραφίες Google για 2 ή περισσότερα έτη, το περιεχόμενό σας ενδέχεται να διαγραφεί από τις Φωτογραφίες Google. Πριν συμβεί αυτό:

  • Θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τουλάχιστον 3 μήνες πριν θεωρηθεί το περιεχόμενό σας κατάλληλο για διαγραφή. Αν ειδοποιηθείτε ότι ο λογαριασμός σας είναι ανενεργός, ακολουθήστε τον σύνδεσμο στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε στις Φωτογραφίες Google και να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ενεργό.
  • Θα σας δώσουμε την ευκαιρία να αποφύγετε τη διαγραφή (εφόσον γίνετε ενεργοί στο προϊόν).
  • Θα σας δώσουμε την ευκαιρία να κατεβάσετε το περιεχόμενό σας από τις υπηρεσίες μας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λήψης των δεδομένων σας Google.

Αν παραμείνετε ανενεργοί για 2 ή περισσότερα έτη:

  • Οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας θα διαγραφούν και θα αποσταλούν στον κάδο.
  • Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διαθέτουν αντίγραφα ασφαλείας και διαγράφηκαν λόγω αδράνειας θα παραμείνουν στον κάδο σας για 60 ημέρες πριν διαγραφούν οριστικά.
  • Τα στοιχεία για τα οποία δημιουργήθηκαν αντίγραφα ασφαλείας στον κλειδωμένο φάκελο διαγράφονται οριστικά.

Συνοπτικά μετά τα 2 χρόνια ενός ανενεργού λογαριασμού Google, η Google θα διαγράψει τις φωτογραφίες του Google Photos.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.