Τα Google Pixel θεωρούνται μία σειρά smartphones που δεν πουλάει πολύ, γιατί είναι ακριβά, κυκλοφορούν σε λίγες αγορές, και τα λοιπά. Όμως, τα στοιχεία των αναλυτών δείχνουν πόσο λάθος κάνουν όλοι.

Η IDC ανακοίνωσε ότι το 2019 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τα Google Pixel. Ο τεχνολογικός κολοσσός κατάφερε να πραγματοποιήσει 7,2 εκατομμύρια αποστολές και να παρουσιάσει αύξηση 52% σε σχέση με το 2018.

Εκτός από το τρελό για την περίπτωση της νούμερο αποστολών, η Google κατάφερε να περάσει την OnePlus που πέρυσι λάνσαρε τέσσερα μοντέλα. Γενικά, οι επιδόσεις των Pixel το 2019 εκπλήσσουν τους αναλυτές γιατί τα Pixel 3a και Pixel 4 δεν τα πήγαν τόσο καλά το πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας, σε σύγκριση με τα Pixel 3. Γι’ αυτό, οι αναλυτές περίμεναν πώς η εταιρεία θα κάνει πολύ λιγότερες πωλήσεις.

Η OnePlus και η Google τα πηγαίνουν καλά, αλλά έχουν ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να μπουν στη δεκάδα των top κατασκευαστών παγκοσμίως. Και οι δύο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέα smartphones, αλλά το στοίχημα που έχει να κερδίσει η Google με τα Pixel 5 είναι μεγαλύτερο από αυτό της OnePlus με το Z. Προσωπικά πιστεύω ότι η κινέζικη εταιρεία παίζει εκ του ασφαλούς, θα λανσάρει ένα mid-range που όλοι περιμένουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.