Σύμφωνα με νέα αναφορά από το The Information, η Google έχει βλέψεις προς το Gaming, που είναι και ένας τομέας που μέχρι στιγμής είναι απούσα. Αν οι ανώνυμες πηγές έχουν δίκιο, ο κολοσσός της τεχνολογίας ετοιμάζει την δική της υπηρεσία game streaming. Θα ονομάζεται Yeti ή τουλάχιστον αυτή είναι η κωδική ονομασία της.

Η υπηρεσία θα συνοδεύεται από μια “Made by Google” κονσόλα, όμως το Yeti θα δουλεύει και στο Chromecast. Το Yeti δεν θα ανταγωνιστεί το Twich της Amazon, αφού δεν θα είναι τέτοιου είδους υπηρεσία για game streaming.

H Google θα κάνει streaming τα παιχνίδια μας, αντί να μας ζητάει να τα κατεβάσουμε πριν τα παίξουμε. Θα βασίζεται σε συνδρομή, που μέχρι στιγμής το ποσό της παραμένει άγνωστο. Αν το εγχείρημα της Google πετύχει, τότε θα πάρε ένα μέρος της πίτας των $109 δις, που έχει η gaming αγορά.

Το Yeti θα κάνει χρήση της εκπληκτικής cloud δομής που έχει η Google για να κάνει broadcast τα παιχνίδια στον χρήση. Η εταιρία έχει συζητήσει το θέμα με game developers, όμως μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έχουμε αποκλειστικούς τίτλους για το Yeti ή αν απλά θα γίνει μεταφορά στα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.