Νωρίτερα φέτος, η Samsung εξέπληξε όλους τους fans με Qualcomm chip σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Exynos θα επιστρέψει φέτος αλλά κάπως λίγο διαφορετικά. Πιο συγκεκριμένα, ο Tech Reve επισημαίνει ότι το S24 Ultra θα εξοπλιστεί αποκλειστικά με τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει για τα υπόλοιπα μοντέλα, καθώς η Samsung θα φέρει τον Exynos σε αυτά κάνοντας μια σαφή εξαίρεση για το Ultra μοντέλο. Το Galaxy S23 Ultra ήταν το πιο καλύτερο σε πωλήσεις flagship της Samsung το πρώτο μισό του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαφορές μεταξύ Snapdagon και Exynos στις καθημερινές διεργασίες δεν είναι εύκολα ορατή, ωστόσο αφενός η διαφορά υπάρχει, αφετέρου έχουμε δει σημαντικά χαμηλότερες θερμοκρασίες με τους Snapdragon επεξεργαστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.