Λίγο μετά το σχετικό άρθρο που βγάλαμε πριν από λίγες ώρες, για το γεγονός ότι η Cosmote ξεκίνησε να επιτίθεται στα πακέτα της ΔΕΗ, δίνοντας προσφορές οι οποίες ξεκινούν μόλις από 19.90, η Cosmote προέβη σε επίσημη ανακοίνωση προγραμμάτων μόλις πριν από λίγη ώρα χωρίς σταθερή τηλεφωνία.

Κατά την άποψή μας, θεωρούμε ότι τα προγράμματα αυτά τα ανακοινώνει ως διαθέσιμα με σκοπό να τα έχει στον τιμοκατάλογό της. Εντούτοις, όμως, θα τα χρησιμοποιήσει σε περιπτώσεις προσφορών, στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται και η ΔΕΗ, εκτός και αν έχει κάτι άλλο κατά νου.

Βέβαια, κάποιος μπορεί, άμα θέλει, να κάνει νέο συμβόλαιο σε αυτά με τις τιμές που αναφέρει ο πίνακας παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να έχεις κουπόνι για να πάρεις αυτές τις τιμές.

Για παράδειγμα, το Fiber 300 Mbps αγγίζει τα 29.85 με κουπόνι, τα 500Mbps με 34.61 ευρώ με κουπόνι και το 1Gbps με 42.23 ευρώ με κουπόνι.

Η ΟΤΕ Α.Ε. ανακοινώνει τη διάθεση των προγραμμάτων COSMOTE Fiber Internet, μέσω οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home), 24μηνης δέσμευσης, αναλυτικά σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Revolut: Το κόλπο για να εμφανίζονται πιο γρήγορα τα χρήματα σε επιστροφές!

Στα παραπάνω μηνιαία τέλη περιλαμβάνεται Ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο ταχύτητας 500 και 1000 Mbps. (Διευκρινίζεται πως δεν περιλαμβάνουν μηνιαία τέλη τηλεφωνικής γραμμής καθώς και τη δυνατότητα κλήσεων προς εθνικά σταθερά ή κινητά) .

cosmote fiber to the home προγράμματα χωρις σταθερό.

Με την παροχή του προγράμματος ο Πελάτης δεσμεύεται με υπογραφή σύμβασης 24μηνης ελάχιστης διάρκειας παραμονής σ’ αυτό. Σε περίπτωση που σύμβαση ορισμένου χρόνου λυθεί χωρίς σπουδαίο λόγο από τον Πελάτη, ή από την Εταιρεία λόγω υπαιτιότητας του Πελάτη πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας παραμονής σε αυτή, τότε ο Πελάτης θα χρεωθεί εφάπαξ στο λογαριασμό της Τηλεφωνικής του Γραμμής το Τέλος Αποδέσμευσης, το οποίο μπορεί να είναι:

1. Εάν η διακοπή γίνει εντός των δύο πρώτων μηνών του συμβολαίου, ο συνδρομητής καταβάλει τα πάγια δύο (2) μηνών, πέραν των παγίων που αντιστοιχούν στο χρόνο παραμονής. Στο ποσό αυτό προστίθεται το εναπομείναν ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής ή/και τερματικού εξοπλισμού ή/και κατασκευής σύνδεσης στο δίκτυο που αντιστοιχεί στο διάστημα για το οποίο δεν καταβάλλονται πάγια, δηλαδή για τους εναπομείναντες μήνες, μετά τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας, μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης μείον δύο μήνες.

2. Εάν η διακοπή γίνει μετά τον 2ο μήνα του συμβολαίου, ο συνδρομητής καταβάλει το ένα τέταρτο (1/4) του αθροίσματος των μηνιαίων παγίων για το μετά τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας διάστημα
μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης ορισμένου χρόνου. Στο ποσό αυτό προστίθεται το εναπομείναν ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής ή/και τερματικού εξοπλισμού ή/και κατασκευής σύνδεσης στο δίκτυο που αντιστοιχεί στο διάστημα για το οποίο δεν καταβάλλονται πάγια, δηλαδή για τα τρία τέταρτα (3/4) του εναπομείναντος διαστήματος / μηνών, από τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας, μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης.

Όλα τα παραπάνω ποσά του τέλους αποδέσμευσης υπολογίζονται προ ΦΠΑ και Τέλους Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% και στο τελικό ποσό εφαρμόζεται ΦΠΑ 24%.

H ημερομηνία έναρξης ισχύος των παραπάνω προγραμμάτων είναι η 2/12/2025

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.