Skip to content

H Apple μας δίνει τις πρώτες φωτογραφίες από το iPhone 15 Pro Max και τα σπάνε

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
iphone 15 pro 2

Επιτέλους η Apple μπήκε στον χορό του ζουμ, με το iPhone 15 Pro Max, που πλέον έρχεται με φακό 120mm, που προσφέρει 5Χ οπτικό ζουμ. Η υλοποίηση είναι σαν αυτή των περισκοπικών φακών, όμως λιγάκι διαφορετική στην τοποθέτηση των κατόπτρων. Συγκεκριμένα έχει πάνω από ένα κάτοπτρά, που αντανακλούν το φως σε διαφορετικά σημεία.

iphone 15 pro max camera zoom

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, με 5Χ οπτικό ζουμ και τρομερά καλή ποιότητα, τουλάχιστον για τα δείγματα που μας έδωσε η Apple. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο νέος αισθητήρας των 12MP, πίσω από τον περισκοπικό φακό, είναι πάρα πολύ ικανός.

Ο νέος τηλεφακός όμως δεν είναι η μοναδική αναβάθμιση, καθώς τα iPhone 15 Pro Max και 15 Pro, έρχονται με αναβαθμισμένη βασική κάμερα, στα 48MP, που όμως έχει μεγαλύτερο αισθητήρα για δύο φορές μεγαλύτερη λήψη φωτός, που σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα σε χαμηλό φωτισμό. Αυτό φυσικά φρόντισε και η Apple να μας το δείξει στα δείγματα που δημοσίευσε.

Φυσικά ο μεγαλύτερος αισθητήρας σημαίνει και καλύτερο φυσικό bokeh, τόσο στα πορτρέτα, όσο και στις υπόλοιπες φωτογραφίες από πιο κοντά, κάτι που θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα, που όμως βλέπουμε είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το σίγουρο είναι πως ανυπομονούμε να πιάσουμε την συσκευή στα χέρια μας, για να την ξεζουμίσουμε και να δούμε τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Σύντομα θα είναι στην χώρα μας άλλωστε!

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.