Μικρή καθυστέρηση θα υπάρξει στην κυκλοφορία του HomePod. Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή από την Apple, το smart speaker δεν θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο αλλά στις αρχές του 2018.

Το HomePod – που κοστίζει 349 δολάρια – συνδυάζει ένα speaker με έναν virtual assistant. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μάλιστα (του VA) αναμενόταν να είναι ένα από τα highlights του 2017. Φυσικά ο εικονικός βοηθός δεν είναι άλλος από τη Siri.

“Περιμένουμε πως και πως το κοινό να δοκιμάσει το HomePod, το πρωτοπόρο ασύρματο speaker της Apple για το σπίτι, όμως θα χρειαστούμε λίγο ακόμα χρόνο μέχρι να είναι έτοιμο για τους πελάτες μας. Θα ξεκινήσουμε τις αποστολές σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία στις αρχές του 2018″ – Apple”, αναφέρει η σχετικά ανακοίνωση.

Θα μπορεί να παίξει μουσική, να σας ενημερώσει για τα τελευταία νέα, να δίνει πληροφορίες για πτήσεις κτλ. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ή να κλείσει όλες τις smart συσκευές στο σπίτι σας.

Η συσκευή έχει το Α8 chip που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 6. Διαθέτει woofer 4″, έξι μικρόφωνα και επτά tweeters. Έχει τη δυνατότητα να εκτιμά το μέγεθος του δωματίου που βρίσκεται και να προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.