Η Apple σε deal που έκανε με την Amazon, πέτυχε να εξοστρακίσει διαφημίσεις ανταγωνιστών σε σελίδες πώλησης iPhones, iPads, Macbooks και πλήθος άλλων σύμφωνα με έρευνα της ιστοσελίδας Insider. Εν ολίγοις το deal έκανε τα αποτελέσματα αναζήτησης και τις σελίδες των Apple συσκευών καθαρές από προτάσεις ανταγωνιστών.

Αυτές οι καθαρές σελίδες από διαφημίσεις ανταγωνιστών, οφείλονται σε μια συμφωνία που είχε κάνει η Apple το 2018 για να πουλήσει προϊόντα στη σελίδα της Amazon και μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί και από τις δυο πλευρές. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Apple πληρώνει την Amazon κάποιο ποσό για τον διαφημιστικό αυτό χώρο που δεν χρησιμοποιείται.

Εκπρόσωπος της Apple, ο Fred Sainz επιβεβαίωσε τη συμφωνία, υποστηρίζοντας ότι περιορίζει τις διαφημίσεις σε χώρους με συγκεκριμένους όρους αναζήτησης Apple προϊόντων.

Black Friday προσφορές σε Cosmote και Γερμανό – 3 χρόνια εγγύηση σε iPhone συσκευές – Η λίστα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.