Ας πούμε πως τις τελευταίες μέρες σας διακατέχει μια νοσταλγία, λίγο ο βροχερός καιρός, λίγο τα όμορφα σκηνικά με τα πορτοκαλί φύλλα των δέντρων σας κάνουν να λησμονείτε ένδοξες στιγμές του όχι και τόσο κοντινού παρελθόντος. Και, έτσι, μια Κυριακή βράδυ καλή ώρα, αποφασίσετε να κατεβάσετε την ανανεωμένη έκδοση του “GTA San Andreas” για το Xbox 360 σας.

gta-san-andreas-ios-out-now

Αυτή η νέα λοιπόν έκδοση, πέρα του ότι υποστηρίζει rendering στα 720p, αλλά και την λειτουργία “achievements“, που τόσο αγαπήσαμε στα νεότερα “GTA”, μοιάζει εξαιρετικά πολύ στην έκδοση για τη mobile πλατφόρμα Android.

Αυτό που διαφέρει στην έκδοση του Xbox από αυτή του Android, είναι πως λείπουν κάποια εφέ από την δεύτερη, αλλά το ίδιο θα συμβεί, αν συγκρίνουμε την τωρινή έκδοση για Xbox με την πρωταρχική έκδοση για PlayStation 2, όπου κυριολεκτικά το PS2, σκίζει το Xbox 360 στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως για παράδειγμα, πολλά από τα cut scenes έχουν “απώλειες” σε frames αλλά και σε κάποια δεν υπάρχει εντελώς ο ήχος.

Αυτό είναι αρκετά λυπηρό, καθώς το GTA San Andreas θεωρείτο το καλύτερο παιχνίδι της εποχής του, και τώρα η refreshed έκδοση του παιχνιδιού έρχεται να σπιλώσει το όνομα.

Για αποδείξεων των λόγων μου μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα παρακάτω :

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.