Μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού για το MagSafe Battery Pack, η οποία μόλις κυκλοφόρησε, επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση των συμβατών συσκευών iPhone. Με τη σύνδεση σε φορτιστή 20W το πακέτο μπορεί να μεταφέρει σε ένα Apple smartphone έως και 15W.

Πλέον, το MagSafe Battery Pack μπορεί να φορτίζει με ταχύτητες έως και 7.5W όταν δεν είναι συνδεδεμένο σε παροχή ρεύματος. Προηγουμένως αυτή η ταχύτητα περιορίζονταν μόλις στα 5W – μιλάμε για 50% αύξηση.

Η Apple ενημέρωσε τη σελίδα υποστήριξής με λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του MagSafe Battery Pack. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone, το iPad ή το Mac σας για να ενημερώσετε το πακέτο.

Για όσους χρησιμοποιούν iPhone, το πακέτο ενημερώνεται αυτόματα όταν είναι συνδεδεμένο στη συσκευή – αν και η αυτόματη ενημέρωση μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και μία εβδομάδα για να πραγματοποιηθεί.

Η Apple λέει ότι η ενημέρωση διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Για να επαληθεύσετε ότι έχει εγκατασταθεί η τελευταία ενημέρωση (έκδοση 2.7), συνδέστε το πακέτο στη συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες > MagSafe Battery Pack.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.