Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει για το League of Legends το πιο γνωστό MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) των τελευταίων χρόνων. Πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε την προσθήκη ελληνικής γλώσσας στον client του παιχνιδιού με ελληνικά in-game μενού και μεταγλωττισμένες τις φωνές των χαρακτήρων.

League of Legends

 

Πριν λίγες μέρες η RIOT(εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού) έδωσε στη δημοσιότητα το spotlight (video παρουσίασής) ενός καινούριου χαρακτήρα του παιχνιδιού ονόματι Yasouo. Μόνο που προς έκπληξη μας ήταν κι αυτό στα ελληνικά. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία θέλει πραγματικά να είναι όσο το δυνατόν φιλικότερη ως προς τους χρήστες ανεξαρτήτως τη χώρα του καθενός.

LoL-yasuo-splash

Παρότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ ελληνικά στο PC και στο κινητό δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τα games. Όπως και να το κάνεις είναι λίγο αστείο αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω τις προσπάθειες της εταιρίας για να τελειοποιήσει το LoL.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.