Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου, ήρθε για δεύτερη φορά η Riot στην χώρα μας, για μια γιορτή του τρομερού League of Legends, που έχει λατρέψει το ελληνικό κοινό. Φυσικά το Techmaniacs ήταν εκεί και ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ήρθατε και τα είπαμε από κοντά, μιλήσαμε για το League of Legends και φυσικά για τεχνολογία και Smartphones, ενώ είδατε και από κοντά το LG G3 που είχα μαζί μου!

20140628_160908

Στο θέμα μας όμως, η εκδήλωση δεν είχε καμία σχέση με την προηγούμενη, καθώς πολύ πιο οργανωμένη. Τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν και όλο το διήμερο παραβρέθηκαν πάνω από 9.000 λάτρεις του LoL.


 

To highlight της εκδήλωσης, ήταν οι αγώνες ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες! Έτσι στην μάχη ρίχτηκαν οι Different Dimension, οι Wannabeezzz, οι Void Gaming και οι GL Next! Τελικά επικράτησαν οι Different Dimension, στους οποίους παίζει και ο διάσημος Forg1ven, όπως και το ανερχόμενο αστέρι του LoL, Dom1nant, ο οποίος μάλιστα μας εξέπληξε με τις ικανότητές του! Οι DD σήκωσαν την κούπα (ή ακόμα καλύτερα ένα κράνος του Pantheon) και το κοινό παραληρούσε!Δεν ήταν όμως μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς είδαμε αρκετό cosplay, με ορισμένες αμφιέσεις να είναι αρκετά πετυχημένες και άλλες αρκετά sexy! Σε γενικές γραμμές το κλίμα ήταν πολύ θερμό!
 

To League of Legends και η Riot έχουν φέρει μεγάλη ανάπτυξη στα e-sports παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα και αυτό φάνηκε στο Greek Legends, με μια διοργάνωση αντάξια αυτών του εξωτερικού! Περιμένουμε λοιπόν περισσότερα στο μέλλον και είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα έρχονται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.