Σε μία μόνο ημέρα, σχεδόν 34.000 συμπολίτες μας, εξέδωσαν το MyAuto Wallet. Συγκεκριμένα 33.873 άτομα, έχουν πλέον στο κινητό τους όλα τα στοιχεία για το αυτοκίνητό τους, μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού του Gov.gr. Με αυτό τον τρόπο έχουμε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα δεδεμένα, συμπεριλαμβανομένου και του ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου.

Έτσι, δεν θα χρειαστεί κάποια επίσκεψη σε δημόσιες υπηρεσίες για την έκδοση πιστοποιητικών που έχουν να κάνουν με το αυτοκίνητό μας.

Οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο Gov.gr Wallet είναι οι εξής:

 • Στοιχεία αδειών κυκλοφορίας από τα Μητρώα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
 • Στοιχεία τεχνικών ελέγχων οχημάτων – ΚΤΕΟ από τα Μητρώα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

 • Στοιχεία καταβολής τελών κυκλοφορίας, ακινησίας και ιδιοκτησίας από τα Μητρώα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
 • Εύρεση ασφάλισης οχημάτων από τα Μητρώα του Κέντρου Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων.
 • Ο πολίτης μπορεί να βλέπει και να ελέγχει για κάθε όχημά του:
 1. Τα στοιχεία της άδειας κυκλοφορίας
 2. Αν έχει πληρώσει τα Τέλη Κυκλοφορίας
 3. Αν το όχημα του είναι σε κίνηση ή ακινησία
 4. Αν το όχημα του έχει κλαπεί
 5. Το αποτέλεσμα του Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ) και την ημερομηνία του επόμενου ελέγχου. Ο πολίτης μέσω του Gov.gr Wallet θα λαμβάνει ειδοποίηση στο κινητό του, δύο εβδομάδες πριν τον επόμενο Τεχνικό Έλεγχο
 6. Τα στοιχεία ασφάλισης του οχήματος

Για να ενεργοποιήσετε το δικό σας MyAuto Wallet, θα πρέπει να κατεβάσετε το Gov.gr Wallet από το κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας. Μόλις το ανοίξετε, θα πρέπει να κάνετε είσοδο με τα στοιχεία του TaxisNet.

Μόλις ανακοινώθηκε! Οι πληροφορίες των οχημάτων μας στο Gov.gr Wallet – Η νέα εφαρμογή

Στην συνέχεια πατάτε το “+” στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης, και επιλέγετε το MyAuto Wallet. Η εφαρμογή θα σας φέρει όλα τα δεδομένα στην συσκευή σας και θα είναι εύκολα προσβάσιμα από την αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΟ 2025.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

 2. Καλησπέρα,
  Κάτι πρέπει να κάνουν και για εμας που έχουμε αυτοκίνητο στο όνομα άλλο(π.χ Γονέα).γιατι στο συστημα ή μόενη λύση που δίνει είναι η μεταβίβαση.

 3. Όσοι κάνουν παράπονα οι εφαρμογές είναι σωστές όπως τα λέει το άρθρο αυτό είναι σίγουρο … η μόνη διαφορά είναι ότι πρέπει να ξέρεις,εάν δεν ξέρεις καλό είναι να στο φτιάξει ένας φίλος σου που ξέρει !!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.