Η Corning, η εταιρεία που κατασκευάζει το γυαλί που ακουμπάτε αυτήν την στιγμή στο smartphone σας, μόλις ανακοίνωσε το νέο Gorilla Glass 5.

Η Corning λέει ότι πάνω από το 85% των χρηστών ρίχνουν το smartphone τους, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, στο πάτωμα, εκ το οποίων το 55% δηλώνει πτώσεις τουλάχιστον 3 φορές ή περισσότερο ετησίως. Επίσης, πάνω από το 60% των χρηστών είπε ότι η συσκευή πέφτει συνήθως από ύψος μεταξύ των ώμων και του ύψους της μέσης.

Αυτό οδήγησε την Corning στο να αναπτύξει ένα γυαλί που μπορεί να επιβιώσει σε σκληρές πτώσεις. Η εταιρεία κατασκεύασε με επιτυχία το νέο Gorilla Glass 5 που αντέχει χτυπήματα με την όψη προς τα κάτω, μέχρι και 1,6 μέτρα ύψος σε πάνω από το 80% των περιπτώσεων.

Το Gorilla Glass 5 είναι διαθέσιμο για αγορά, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός μέχρι να δούμε το βελτιωμένο γυαλί σε κάποιο smartphone. Η εταιρεία λέει πάντως ότι τα πρώτα τηλεφώνα με Gorilla Glass 5 θα κυκλοφορήσουν “αργότερα αυτό το έτος”.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.