Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της Google από ότι φαίνεται, καθώς περιμένουμε να δούμε την εταιρία να ανακοινώνει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Έτσι λοιπόν σύντομα θα δούμε το Nexus 6, το Nexus 9, Android Wear 2.0, Google TV κτλ. Η νέα φήμη έρχεται από τον ιδρυτή του Android Police και τονίζει πως δεν είναι 100% σίγουρος για την ημερομηνία ανακοίνωσης που μας δίνει, αλλά εχει καλές πιθανότητες να είναι στις 15 Οκτωβρίου.

android

Σχετικά με το Android L, γνωρίζουμε τα πάντα, εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η εταιρία μας έχει δώσει τον κώδικα και ξέρουμε πως θα έχει το ART σαν προεπιλεγμένο runtime και πως θα υποστηρίζει 64bit. Έχουμε δει όλες τις εφαρμογές της Google να αναβαθμίζονται σε Material Design ήδη, οπότε μένει μόνο να ξεκινήσει η κυκλοφορία του.

Επόμενο στην λίστα είναι το Nexus 9, που φαίνεται πως θα φοράει τον πανίσχυρο NVidia Tegra K1, που είναι και αυτός στα 64bit. Η οθόνη του φαίνεται πως θα είναι Quad HD και πιθανότατα να είναι το απόλυτο tablet για Gamers.

Εν συνεχεία, το Android Wear 2.0 αναμένεται να φέρει περισσότερες λειτουργίες στα smartwatches που το χρησιμοποιούν, ενώ θα είναι πιο εμφανίσιμο σαν λειτουργικό. Η νέα έκδοση φαίνεται πως θα είναι η απάντηση της Google στο Watch OS της Apple. Επίσης περιμένουμε να δούμε και την Android TV, κάτι για το οποίο δεν έχουμε πολλές πληροφορίες.

Τελευταίο και καλύτερο είναι το Nexus 6 (ή Nexus X ή Motorola Shamu), το οποίο σύμφωνα με την φήμη θα έρθει στις αρχές Νοεμβρίου.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν γνωρίζουμε τα πάντα για το L, και δεν έχουμε δει ούτε τις μισές εφαρμογές της google να αναβαθμίζονται σε Material…

    • Φυσικά και ξέρουμε τα πάντα, τα παρουσίαση η Google στο I/O, μένει να δούμε την υλοποίηση. Και ναι έχουμε δει πολλές εφαρμογές να έχουν πάρει Material Design. Απο το G+ μέχρι το ίδιο το Play Store

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.