Καθώς το Google TV αντικαθιστά πλέον το Android TV σε όλο και περισσότερα tv boxes, η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως σύντομα το νέο της tv box το οποίο θα περιλαμβάνει ένα ανανεωμένο design αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και φυσικά Google TV.

 

Η Xiaomi ήταν από τις πρώτες εταιρείες που διέθεσαν ένα tv box με Android TV, το δημοφιλές Mi Box πίσω στο 2016. Η συσκευή χαρακτηριζόταν από την χαμηλή τιμή και ικανοποιητικά specs και ακολούθησαν στη πάροδο του χρόνου πλήθος άλλων μοντέλων.

Τώρα η εταιρεία ετοιμάζει το Xiaomi TV Box S 4K, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως και ήδη έχει ανεβεί σε διάφορες ιστοσελίδες της Xiaomi. Δεν αναφέρεται τιμή, ωστόσο αναλύονται τα χαρακτηριστικά του.xiaomi tv box s 4k

Συγκεκριμένα, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε 2GB RAM και 8GB storage, 4K Dolby Vision HDR και HDR10+ καθώς και υποστήριξη για Dolby Atmos. Η εταιρεία δεν αναφέρει τον επεξεργαστή, αν και λέει ότι είναι ένα τετραπύρηνο chip με A55 πυρήνες. Όσον αφορά τις θύρες έχουμε μια HDMI 2.1, μια USB 2.0, μια 3.5 mm ήχου και φυσικά τη θύρα του ρεύματος.

xiaomi tv box s 4k 2

Το Xiaomi TV Box S 4K θα συνοδεύεται από ένα νέο τηλεκοντρόλ, με πλήκτρο για την Google Assistant όπως και για δημοφιλείς υπηρεσίες, σαν το Netflix, το Amazon Prime Video, το Youtube κ.α. Εκείνο όμως που έχει περισσότερο σημασία, είναι το γεγονός ότι η Xiaomi στρέφεται πλέον στο Google TV.

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.