Όταν η Apple αποκάλυψε τα τελευταία και πιο πρόσφατα iPhones, τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, το design της κάμερας προκάλεσε, είναι η αλήθεια, πολλές συζητήσεις. Πλέον, με τα Google Pixel 4 να έχουν αποκαλυφθεί επίσημα με ένα παρόμοιο camera module, ο designer του Pixel smartphone μοιράστηκε τις σκέψεις του στο Digitaltrends για την προσέγγιση της Apple.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα iPhones, οι κάμερες δεν περιλαμβάνονται σε κάθετο module στα iPhone 11 Pro. Επειδή πλέον υπάρχουν τρεις κάμερες, αυτές  βρίσκονται σε ένα τετράγωνο module, transparent για να μπορεί ο κόσμος εύκολα να διακρίνει ακριβώς ποιο μοντέλο αγοράζει. Μιλώντας στο Digitaltrends , ο Max Yoshimoto,  director of Industrial Design της ομάδας Consumer Hardware της Google, ανέφερε στο Digitaltrends ότι κατανοεί αυτό που προσπαθούσε να κάνει η Apple.

Κοιτάξτε, είναι ξεκάθαρο αυτό που η Apple προσπαθούσε να κάνει. Αν θεωρώ ότι το δικό μας είναι καλύτερο; Ναι, υποθέτω αυτό πρέπει να πω, αλλά όμως και το πιστεύω.

Το Google Pixel 4 έχει ένα τετράγωνο  module κάμερας που στεγάζει τους δυο αισθητήρες, αλλά η εταιρεία έχει επιλέξει να “κρύψει” κάπως τους αισθητήρες με ένα μαύρο φίλτρο πάνω από το module. Με αυτόν τον τρόπο το μάτι σου εστιάζει στο σχήμα του Pixel τετραγώνου, όπως το αποκαλεί ο Yoshimoto και κάνει ισχυρή αντίθεση με τις άσπρες και πορτοκαλί χρωματικές εκδόσεις των Pixels.

Το αν το design της κάμερας του iPhone είναι καλύτερο από το Pixel, είναι ένα θέμα σαφώς υποκειμενικό, εντούτοις και τα δυο είναι από τα πιο ξεχωριστά smartphones της χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.