Πριν η Google λανσάρει τη σειρά Pixel με το stock Android και τις γρήγορες ενημερώσεις, υπήρχε το Nexus brand από τηλέφωνα και tablets. H Google θα συνεργαζόταν με ένα κατασκευαστή smartphone ή tablet και θα παρείχε το software  και το design, το development, το marketing και το support της συσκευής.

Η πρώτη Nexus συσκευή ήταν το Nexus One το οποίο είχε δημιουργηθεί από την HTC και έτρεχε το Android 2.1 Eclair. Η συσκευή έκανε το επίσημο ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2010. Οι τελευταίες Nexus συσκευές έφθασαν τον Σεπτέμβριο του 2015, καθώς το Google/LG Nexus 5X ήρθε στην αγορά μαζί με το Google/Huawei Nexus 6P. Και τα δυο είχαν σημαντικά θέματα, με bootloops και μπαταρίες που εξαντλούνταν .

Αυτό που ανέσυρε μνήμες από τη σειρά Nexus είναι ένα tweet της Google χθες στον επίσημο λογαριασμό Nexus στο Twitter, λίγο μετά το event της Apple. Και το πρώτο tweet από τον Οκτώβριο του 2017, ήταν I’d wait for Pixel 6.

Αυτή τη στιγμή, ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός και ανακατευθύνει τους χρήστες στο @madebygoogle. Το tweet αυτό αποτελεί μια κίνηση της Google, από τις πρώτες βασικά, να προωθήσει τη σειρά Pixel 6 η οποία θα καταφθάσει κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.