Και ενώ πολλές συσκευές ακόμα περιμένουν την αναβάθμιση του Android σε 4.4.2, η Google ήδη δοκιμάζει την έκδοση 4.4.3 με κωδικό KTU72B. Η πληροφορία μας έρχεται από τον γνωστό φήμης προγραμματιστή LlabTooFer, αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια.

Android 4.4 kitkat

Ένα από τα bug fixes του update θα είναι εκείνο που σχετίζεται με την κατανάλωση μπαταρίας από την κάμερα. Αυτό πρωτοπαρατηρήθηκε στα Nexus 5, όταν η κάμερα ήταν ανοικτή γινόταν μεγάλη χρήση CPU με αποτέλεσμα να μειώνεται η ζωή της μπαταρίας.

Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για περισσότερες διορθώσεις ή βελτιώσεις στην νέα έκδοση. Πολύ πιθανόν να ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες διότι μας φαίνεται απίθανο η Google να περιμένει μέχρι το I/O του Ιουνίου για να διορθώσει το πρόβλημα της κάμερας.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.