Η Google συνηθίζει να μας αφήνει στοιχεία λίγο πριν την ανακοίνωση νέα έκδοσης του Android. Από ότι φαίνεται το ίδιο κάνει και τώρα, με τo Google I/O να πλησιάζει. Αυτή τη φορά η εταιρία δημοσίευσε κάποια Screenshots από το Google Now σε ένα Nexus 5, για να μας δείξει πως θα μας στέλνει τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundial.

android-5

Όλα καλά, όλα ωραία, αλλά εταιρία φαίνεται πως άφησε ένα γνώριμο στοιχείο της στα screenshots. Συνήθως η Google όταν θέλει να μας προϊδεάσει για μια νέα έκδοση του Android, μας δείχνει εικόνες με το ρολόι της συσκευής να δείχνει την έκδοση του Android. Έτσι λοιπόν, οι φωτογραφίες του Nexus 5 στο Google Play Store, έχουν την ώρα στις 4:40, υποδηλώνοντας πως η συσκευή τρέχει Android 4.4 KitKat.

Στα τελευταία Screenshots όμως, η ώρα του ρολογιού είναι στις 5:00 και με το Google I/O να έρχεται στα τέλη του μήνα, υποθέτουμε πως θα έχουμε την ανακοίνωση του Android 5.0. Το Android 5.0 θα έρθει με αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση, αλλά και με το Project Hera που μέχρι στιγμής δε ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνει, αλλά από ότι φαίνεται θα είναι η αιτία του ανασχεδιασμού του συστήματος και των εφαρμογών.


Στο Google I/O περιμένουμε και το Android TV να ανακοινωθεί, πράγμα που κάνει το Android 5.0 να μας φαίνεται πιο πιθανό!

Πηγή

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.