Η Google αγόρασε σήμερα μια Ισραηλίτικη εταιρεία την SlickLogin. Πριν 5 μήνες, η εταιρεία έκανε το ντεμπούτο της στην ασφάλεια κωδικών που χρησιμοποιούνται στο internet παρουσιάζοντας ένα εναλλακτικό τρόπο ασφαλείας με κωδικούς βασισμένους σε ήχους.

slicklogin

Η ανακοίνωση της απόκτησης της εταιρείας από την Google, αναρτήθηκε στο site της SlickLogin και η ομάδα υποστηρίζει ότι τώρα το internet θα είναι ασφαλέστερο για όλους. Το concept πίσω απ’ το προϊόν της SlickLogin είναι να παίζεται ένας σχεδόν αθόρυβος ήχος από τα ηχεία του υπολογιστή και να αναλύεται από μια εφαρμογή στο smartphone μας. Αυτή θα αναλύει τον ήχο και θα στέλνει πίσω δεδομένα στην υπηρεσία. Όπως φαίνεται αυτό ο τρόπος ξεκλειδώματος φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον για την Google όπου προέβη και στην εξαγορά.

Η λύση που προσφέρει η SlickLogin είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για δεύτερο verification όταν για παράδειγμα κάνεις reset τον κωδικό του email σου. Περιμένουμε να δούμε πότε και πως θα το εφαρμόσει η Google.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.