Το κυρίως επιχειρηματικό μοντέλο της Google είναι η διαδικτυακή διαφήμιση. Το Youtube, η αναζήτηση, το Gmail είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες της Google οι οποίες χαρακτηρίζονται από πλήθος διαφημίσεων.

Πριν από μερικές ημέρες, η εταιρεία διεξήγαγε ένα Google Marketing Live event στο οποίο έδειξε πως οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Google Ads για την αύξηση των πωλήσεών τους, συμπεριλαμβανομένων και νέων formats διαφημίσεων. Εν ολίγοις, σημαίνει περισσότερες διαφημίσεις στο Youtube, στο Youtube Shorts και φυσικά στην αναζήτηση.

Η Google δεν ανέφερε ακριβώς πώς θα λειτουργούν από την οπτική κάποιου που παρακολουθεί βίντεο, αλλά φαίνεται ότι θα εμφανίζονται με swipe μεταξύ διαφορετικών Shorts, παρόμοια με τις διαφημίσεις στο TikTok και το Instagram Stories. Η Google δίνει επίσης στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να προσθέσουν συνδέσμους που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Η Google δήλωσε στο TechCrunch ότι οι δημιουργοί βίντεο δεν θα λαμβάνουν κανένα εισόδημα από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στο Shorts, τουλάχιστον προς το παρόν.

Κατάστημα ζητάει αριθμούς πιστωτικών καρτών σε φόρμα παραγγελίας

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.