Το Google Search απ’ την πρώτη στιγμή που βγήκε για iOS ήταν μια πολύ δυνατή εφαρμογή, έδινε στον χρήστη μια all-around εμπειρία και ο χρήστης μπορούσε να δουλέψει τις εφαρμογές της Google χωρίς καν να τις έχει περασμένες. Σήμερα η εφαρμογή έγινε update για το iOS κάνοντας την λίγο πιο iOS 7 look, προσθέτοντας καλύτερη λειτουργία και ενσωμάτωση με το Google Maps.

google search

Η εφαρμογή τρέχει πλέον σε full screen κρύβοντας την status bar στο πάνω μέρος της οθόνης και οι κάρτες του Google Now εμφανίζονται σε όλο το πλάτος της οθόνης. Επίσης είδαμε κι άλλες αλλαγές. Η μια είναι για το iPad όπου πλέον έχουμε την επιλογή για image search. Από το image search μπορούμε να αποθηκεύσουμε συγκεκριμένες εικόνες ή να ψάξουμε παρόμοιες εικόνες από τις επιλογές που μας δίνει.

 

Google-Maps-NEW

Η Google έχει ενσωματώσει σε περισσότερο βάθος το Google Maps. Στο σύνολο του το Google Maps φαίνεται να έχει γίνει πιο σβέλτο μέσα από το Search, και επίσης υπάρχει ένα νέο transparent button για τις “Οδηγίες”, όπου σε πετάει στην κανονική εφαρμογή του G Maps. Τέλος μπορείς να επιστρέψεις στο Search από ένα αντίστοιχο κουμπί μέσα από το Maps.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.